VILLA SINAR CINTA
AMED • Villa Sinar Cinta is een villa aan zee, gebouwd in Balinese stijl. Gelegen aan het Melasti strand bij Amed is het ideaal voor gasten die willen genieten van de authentieke omgeving. Het is een ongedwongen plek om kennis te maken met de natuur, de mensen, de tradities en de heerlijke Balinese keuken.

Het boventerras heeft een uniek uitkijkpunt voor een rondom beleving van de zee, het landschap en de vulkaan Agung. Speciaal met het ochtendlicht bij een zonsopgang vanuit de zee en een zonsondergang bij de bergen. Rechts van de villa leggen de vissers hun boten aan op het strand. Als ze een goede vangst hebben dan kopen onze dames verse vis van de vissers, die ze bij een heerlijke maaltijd voor onze gasten kunnen opdienen. Overdag is te zien hoe de boeren achter op het land aan het werk zijn.

Sinar Cinta is een ideale plek voor stelletjes, families en vrienden. Je kunt hier genieten van de intieme omgeving - bijvoorbeeld als je net getrouwd bent - of samen met geliefden een bijzondere verjaardag of gebeurtenis vieren.

Villa Sinar Cinta heeft een groot zwembad, gelegen in een tropische tuin met mooie bomen, planten en bloemen. Elke dag worden er op verschillende plekken in onze tuin, bij ons altaar en buiten bij onze toegangsdeuren offers gebracht met wierook, wijwater en bloemblaadjes.
mail ons
0062.817 4737 869
Jl. Melasti no.7
Amed, Indonesië
breng me hierheen