VILLA RUMAH RINDU BALI
DENCARIK • Villa Rumah Rindu Bali, 'huis van verlangen', is een vrijstaande 2 tot 12 persoons villa pal aan het strand bij Lovina. Kindvriendelijk, met 5-sterren comfort, 100% privacy en gratis gebruik van internet via Wifi.

'Droomplek, seventh heaven, het paradijs bestaat echt, zoveel mooier dan de website aangeeft', zijn slechts enkele typeringen van onze gasten over Villa Rumah Rindu Bali.

In onze villa is het ultiem genieten van rust, ruimte, zee en heerlijke luxe. Luxe varierend van ophaalservice, heerlijke ontbijtjes, zwembad, jacuzzi en zoveel meer. Aan alles is gedacht. de villa is uitgerust met 2 grote tweepersoons slaapkamers inclusief ensuite badkamers.

Verrassend zijn onze 'buitenhuizen', 2 vierpersoons gastenverblijven ieder met 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een kitchenette.

Villa Rumah Rindu Bali wordt in principe verhuurd op weekbasis, van zaterdag tot zaterdag. U heeft 6 dagen de beschikking over 6 personeelsleden waaronder 2 gastvrouwen, die de was, de boodschappen, de schoonmaak, de beddenopmaak verzorgen.
Jalan Lotus M5
Dencarik, Indonesië
breng me hierheen