VILLA BETEN BUKIT
PEMUTERAN • Villa Betèn Bukit, gebouwd in 2007, is een exclusieve villa in Pemuteran (noord-west Bali) met een luxe privé zwembad en een prachtige tropische tuin van meer dan 3500 m2. De villa is gelegen aan de voet van een prachtige bergrug en biedt een imponerend uitzicht over het West Bali National Park. Ze biedt u alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie met alle luxe en comfort, en een maximum aan privacy in een rustige, indrukwekkende omgeving.

De villa ligt vrij centraal in Pemuteran, dichtbij de Balinese bevolking en haar cultuur en slechts op 800 meter afstand van de oceaan.
Pemuteran is een rustige plaats met unieke duikmogelijkheden.

Het verblijf in deze particuliere villa in de tropen laat niets te wensen over. Alles kan worden verzorgd : het organiseren van transport van of naar de luchthaven, het regelen van een auto en bestuurder, het boeken van andere accommodaties in Bali tot aan het organiseren van duiktrips of uitstapjes in de directe omgeving. Ook voor een ontspannende massage in de villa kan gezorgd worden.

De villa biedt een wasservice en huishoudelijk personeel. Het ontbijt, en indien gewenst ook de lunch en het diner, worden bereid door het personeel. De keuken is voorzien van moderne apparatuur. De supervisor is verantwoordelijk voor het algemeen beheer van de villa, spreekt goed engels en biedt assistentie aan de gasten. De verantwoordelijke voor de huishouding (wasservice, schoonmaak) doet ook de boodschappen en bereidt de maaltijden. De supervisor en zijn gezin wonen in een eigen woning, op 50 meter afstand van de villa. Het tuinpersoneel is verantwoordelijk voor het onderhoud van de tuin en het zwembad. Vanaf 18.00 uur tot 06.00 uur is er een security-guard aanwezig.

Het riante buitenterras, het zwembad en de weelderige tuin geven de villa een exclusieve uitstraling met een maximum aan privacy en comfort.
mail ons
0031.06 18071113
Jalan Aruna
Pemuteran, Indonesië
breng me hierheen